Sort dvergschnauzer  

Telefon (+47) 917 58 238

E-mail info@kenneltrestikka.no

Om oss

Velkommen til hjemmesiden til Kennel Trestikka. Vi startet med  dvergschnauzer i 1987. Den første hunden vi kjøpte var en salt/pepper tispe og etter to år kjøpte vi ei tispe til.

Vi ble så fasinert av denne rasen som passet så utmerket inn i vår hverdag. De ble med oss på hytta i Valdres og også med til hytta ved Drammensfjorden hvor de ble med ut i båten.

Da Zima og Bonni døde i 2000 skulle vi ikke ha hund igjen! Det gikk bare tre døgn så begynte vi å ringe rundt for å få en ny. Vi endte hos Kennel Landstrykeren i Porsgrunn hvor vi fikk kjøpt ei sort tispe. Zita kom til oss og ble starten på Kennel Trestikka. Trestikka er forøvrig navnet på et vann ved hytta i Valdres.

Vi bor i en villa på Lørenskog og har god plass til hundene både ute og inne. Vi har dessuten 6 barnebarn som er med på å sosialisere valpene som vokser opp hos oss.

Vi vil også nevne Marit (Kennel Treffa), når vi presenterer oss. Hun er og har vært en kjempestor støtte og hjelp for oss. Treffa`s Right Target (Reidar) var far til Zita`s første kull og etter det har jeg(Tone) fått et varmt vennskap med Marit og hennes familie. Vi vil også nevne Anne (Kennel Fixus) og hennes familie, som også har lært oss mye om oppdrett og pelsstell. 

Vi ønsker dere velkommen til en titt på hjemmesiden vår og send gjerne en hilsen i gjesteboka.

Besøkende